Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که تعدادی از شهروندان مدعی هستند در حد فاصل میدان شریعتی و چهارراه لشکر در چند روز اخیر در برقراری تماس و اتصال به اینترنت اپراتور همراه اول اختلال ایجاد شده، اما شرکت مخابرات خراسان رضوی ماجرا را تکذیب و اعلام کرد: هیچ مشکلی در منطقه مشاهده و گزارش نشده است.

برای همه ما مشکل قطعی تلفن همراه وسط مکالمه و اینترنت آن هم در عصر ارتباطات که بیشتر کارهای روزانه‌مان با استفاده از اینترنت است، پیش آمده‌ است، اما متأسفانه روند این اختلال طی هفته‌های گذشته در برخی محلات شهر مشهد مانند احمدآباد و چهارراه لشکر بیشتر شده است به طوری که اکثر شهروندان این اختلال را ساعتی عنوان نمی‌کنند و مدعی هستند در بیشتر ساعات شبانه‌روز برای برقراری تماس و اتصال به اینترنت در خطوط همراه اول دچار مشکل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتراک گذاری اینترنت اپراتور دیگر برای حل مشکل

یکی از افرادی که از این موضوع گلایه داشت در تشریح ماجرا به خبرنگار ما گفت: در این شرایط کرونایی که بیشتر شهروندان باید از اجتماع در مناطق شلوغ پرهیز کنند و کارهای روزانه خود را با اینترنت انجام دهند، متأسفانه در این چند روز در محدوده خیابان رزم (حدفاصل میدان شریعتی و چهارراه لشکر) اینترنت تلفن همراه اول با قطعی فراوان روبه‌رو شده و مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است. وی افزود: برای حل این مشکل از یک اپراتور دیگر بسته خریده و اینترنت آن را باگوشی تلفن همراه دیگر به اشتراک می‌گذارم. ابتدا تصور می‌کردم مشکل فقط مربوط به اینترنت است اما متأسفانه در برقراری تماس هم مشکلات فراوانی ایجاد شده است.

این شهروند اضافه کرد: در این شرایط و روزهای پر خبر از حوادث کرونایی و برای اطلاع یافتن از وضعیت بیماران، اطلاعیه‌ها، هشدارهای بهداشتی و... انتظار می‌رود شرکت مخابرات هرچه سریع‌تر برای رفع مشکل و پیشگیری از به‌وجود آمدن چنین مشکلاتی اقدام‌هایی را در دستور کار خود قرار دهد.

مشکل در محدوده مشخصی است

در ادامه پیگیری گزارش با یکی از کارکنان بیمارستان امام رضا(ع) مشهد که او هم از ماجرا گلایه داشت به گفت‌وگو پرداختیم. او نیز از شرایط آنتن‌دهی خطوط همراه اول و همچنین قطعی اینترنت در سه چهار روز اخیر گلایه‌مند است و ادامه می‌دهد: بارها برای تماس با خانواده خود مجبور هستم شماره‌گیری کنم اما هر بار که تماس می‌گیرم در حین صحبت، وجود پارازیت‌های ممتد موجب می‌شود تماس را قطع و دوباره شماره‌گیری کنم. نکته جالب این است به محض اینکه از این محدوده خارج می‌شوم یعنی از میدان شریعتی عبور می‌کنم دیگر مشکلی برای تماس و اینترنت ندارم آنچه مشخص است ایراد باید از دکل‌های مخابراتی این محدوده باشد چراکه چند روز پیش این مشکل وجود نداشت.

هیچ مشکلی در منطقه مشاهده نمی‌شود

برای پیگیری گلایه‌های مطرح شده از سوی تعدادی از شهروندان به سراغ مسئولان مربوط در شرکت مخابرات خراسان رضوی رفتیم. حسن‌پور، مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات خراسان رضوی در واکنش به این ماجرا بیان کرد: تیم‌های کارشناسی خود را به منطقه مورد نظر فرستادیم، خوشبختانه هیچ‌گونه مشکلی مشاهده نشده است. وی افزود: تمام کابل‌های فیبرنوری در منطقه سالم مشاهده شده است.

وعده بررسی مشکل مشترکان

از سوی دیگر مسئول طراحی و بهینه‌سازی همراه اول در خراسان رضوی که برای پیگیری مشکل با یکی از مشترکان تماس گرفته  و ماجرا را مورد بررسی قرار داده بود در این زمینه به خبرنگار ما گفت: بررسی پوشش همراه اول در محدوده میدان شریعتی و چهارراه لشکر انجام و تمامی ایستگاه‌های پوشش‌دهنده آن محدوده هم بررسی شد. وی ادامه داد: مشکل خاصی در این زمینه مشاهده نمی‌شود و سرویس‌دهی به مشترکان محترم به خوبی انجام می‌شود. همچنین برای بررسی بیشتر موضوع با مشترک محترم تماس گرفته و به منزل ایشان مراجعه خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اینترنت اختلال مخابرات خراسان رضوی شرکت مخابرات خراسان رضوی میدان شریعتی همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول

رییس مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در کارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات که با حمایت این اپراتور برگزار می‌شود، به تحلیل روندهای فنی و افق دید سیاست‌گذاران جهانی حوزه مخابرات پرداخت. - اخبار بازار -

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دوازدهمین کارگاه بین المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حضور نظریه پردازان برجسته داخلی و بین المللی و با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه 12 لغایت 13 اردیبهشت 1403 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود که کاربرد اصلی آن گسترش مرزهای دانش در این حوزه است.

 

این رویداد که به شکل هیبرید و با ترکیبی از سخنرانان به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، دارای سخنرانانی در سطح جهانی، گفتگوهای عمومی و جلسات فنی در زمینه طیف متنوعی از موضوعات اساسی و کاربردی در تئوری ارتباطات و اطلاعات است.

 

سخنرانان کلیدی این کارگاه دو روزه (IWCIT 2024) که بر مسائل بنیادین در حوزه مخابرات و تئوری اطلاعات تمرکز دارد و کاربرد اصلی آن در راستای گسترش مرزهای دانش در این حوزه است، «مازیار میررحیمی از موسسه ملی تحقیقات علوم و فناوری دیجیتال فرانسه»، «سینِم کُلری از دانشگاه کوچ ترکیه»، «محمدتقی حاجی آقایی از دانشگاه مریلند» و «مروان دِبا از دانشگاه خلیفه امارات» هستند.

 

در روز نخست و افتتاحیه این کارگاه بین المللی، وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بخش صنعت به مرور توسعه نسل های فناوری تلفن همراه پرداخت و تمرکز خود را بر نسل های پنجم و ششم ارتباطی قرار داد.

 

شاه منصوری با تأکید بر اینکه پیش بینی روندها بر موفقیت 70 تا 80 درصدی 5G تا چشم انداز 2027 است، اظهار کرد: این کندی پیشرفت در حالی است که اتحادیه بین المللی مخابرات در نوامبر 2023 تحت IMT-2030، چارچوبی را برای توسعه استانداردها و فناوری های رابط رادیویی 6G منتشر کرد و بنابراین برای سالجاری انتظار حرکت به سمت 5.5G را از سمت اپراتورهای تلفن همراه داریم.

 

رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به برخی شاخص ها نظیر سرویس بهتر، شبکه سریع تر و انعطاف پذیری بیشتر برای 6G عنوان کرد: در شرایطی که اپراتورها به کندی در توسعه 5G پیش می روند و دلایل اصلی این رفتار ناشی از هزینه های بالای سرمایه گذاری و کشش بازار (مشکلات اقتصادی سمت بازار) در این نسل است، اما سازمان توسعه استانداردهای مخابراتی 3GPP در انتشار نسخه 18 به نقش تأثیرگذار ارتباطات مبتنی بر ماهواره در 5G و 6G پرداخته است.

 

به گفته وی در این نسخه بر دسترسی ماهواره ای مبتنی بر باندهای فرکانسی بالای 10 گیگاهرتز برای سرویس دهی به سکوهای ثابت و متحرک اشاره شده و هدف از آن، بهینه سازی بیشتر عملکرد دسترسی ماهواره ای، پرداختن به باندهای جدید با الزامات قانونی خاص آنها و پشتیبانی از قابلیت ها و خدمات جدید با ادامه تکامل نسل های جدید ارتباطی است.

 

شاه منصوری در ادامه ضمن اشاره به برخی پروژه های تحقیقاتی نسل بعدی ارتباطات در مراکزی همچون Horizon Europe، SNS و NEXTG ALLIANCE، به تحلیل وضعیت پیشرفت در این عرصه و بیان برخی دیدگاه ها نسبت به فناوری نسل آینده مخصوصا در حوزه «فرکانس» که نیازمند باند تراهرتز است، پرداخت.

 

گفتنی است این کارگاه (Iran Workshop on Communication and Information Theory) با هدف توسعه و بسط دانش در زمینه های بنیادین تئوری اطلاعات و مخابرات و ارتقاء جایگاه علمی کشور در زمینه نظریه مخابرات و ایجاد بستر مناسب برای همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور با مراکز معتبر جهانی در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • بارش باران تا روز یکشنبه در خراسان رضوی ادامه دارد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود